Menu Sluiten

Vindt je het leuk om met kinderen tussen de 8-17 jaar te werken en heb je zin om een onvergetelijk kamp te organiseren? Meldt je gerust aan en ga mee met onze voorjaar- of najaarsweekend of een van onze 3 kampweken in de zomer. 

We slapen in al onze kampen in de kampschuur van Assel Don Bosco Centrum. Vanuit daar ondernemen we super leuke activiteiten die wij als leiding-team zelf organiseren. Je kan zelf kiezen voor welke leeftijdscategorie je je wil aanmelden. Wel vinden we het belangrijk dat je minstens 4 jaar leeftijdsverschil hebt met de oudste leeftijd in de categorie waarvoor je je aanmeldt.

  • Hoe ziet een kampweek of weekend er eigenlijk uit?

Dat is enorm verschillend! We hebben elk jaar een wisselend thema en op basis daarvan schrijven wij een zogenoemde ‘rode draad’ en maken wij ons programma. Zo heeft iedereen van de leiding inspraak op welke activiteiten we gaan doen die wij ook zelf maken en organiseren.

  • Kan ik me zomaar aanmelden als leiding?

Ben je 18+ en wil je graag mee op kamp? Waar wacht je nog op?! Je bent van harte welkom, gezellig dat je mee gaat! Met elke leiding die zich aanmeld hebben wij een intake-gesprek. Zo kunnen we kijken of de verwachtingen gelijk liggen. Daarnaast overleggen wij een VOG voor elke leiding die meegaat.

  • Hoeveel kinderen gaan er mee per kampweek?

Dat ligt aan de grootte van het leiding-team. We hebben een 1 op 4 beleid wat betreft deelnemers. Voor elke leiding die mee gaat mogen 4 kinderen mee in de kampweek. Zo kunnen we de veiligheid waarborgen maar ook persoonlijke aandacht bieden. Naast de benodigde leiding hebben wij ook met ieder kamp; 2 hoofdleiding, 2 kookstaf en 1 fourageur mee. Bij de jongste weken en weekenden kunnen er ook 2x assistent leiding mee (17 jarige leiding).

Een beetje kamp…. is een Deebeetje Kamp!