Menu Sluiten

Voorjaarsweekend 2023

Het voorjaarsweekend ging vrijdag van start! We waren door bakkers François en Françoise uitgenodigd om hen te helpen met het grote feest voor Queen Bee. Het liep nog niet helemaal op rolletjes want François is heel erg verstrooid. Hij was de hele tijd alles kwijt, zelfs zijn skippybal, maar ook de ingrediënten voor de taarten voor het feest. Gelukkig hadden wij een geweldige groep kinderen die ontzettend graag wilden helpen en hadden we al snel van alles kunnen verzamelen! Op zaterdag zijn we naar Italië gewandeld en hebben we het enige echte pizzaspel gespeeld.

Met wat Italiaanse ingrediënten gingen we weer terug naar Nederland. Bij de molen werkten we aan de appelflappen voor het feest en hebben we versiering gemaakt met echte bloemen! Wel zo belangrijk bij een feest voor een echte koningin. Tussendoor konden we ook even bijkomen met een potje voetbal in de zon. In de avond moesten we nog oppassen voor de versgebakken bolletjes, want er bleken een paar broodjes elkaar op te eten! Gelukkig konden we die broodjes snel genoeg opsporen. Daarna was het tijd voor het kussengevecht.

De volgende ochtend was het moment echt daar: Queen Bee kwam bij ons op bezoek! Ze was heel blij met ons feest en bedankt ons daarna met goud! Toen was het voorjaarsweekend alweer voorbij. We hebben een heerlijk weekend gehad met elkaar. Hopelijk zien we jullie snel weer bij de kampschuur!