Menu Sluiten

Najaarsweekend (15-18 jaar)

__________________________________________________________________________________________________

25 t/m 27 oktober 2024 // Kosten: €65,- euro

De laatste kampactiviteit van het jaar is gereserveerd voor de oudste deelnemers. Het Najaarsweekend is bedoeld voor 15 t/m 18 jarigen. In een uitdagend programma doorloop je een volledige kampweek… maar dan wel in slechts drie dagen!

Net als tijdens de zomer genieten we van de kampschuur en de bossen daaromheen, maar dan tussen de herfstbladeren. Ook in dit weekend zoeken we de bossen en zandvlaktes in de nabije omgeving op, want daar kunnen we ons helemaal uitleven! En tijd om even lekker op de bank of picknicktafels bij te kletsen met je (nieuwe) vrienden is er volop.

Kortom: je hebt echt wat gemist als je nooit bent mee geweest op het Najaarsweekend. Geef je dus snel op voor de volgende editie!


Kampweken van de afgelopen jaren…

  • Najaarsweekend 2023

    Vrijdagavond kwamen onze expeditieleden aan in het regenachtige Assel. Bij aankomst werden de teams verdeeld; team groot (rood) en team klein (geel) gaan met elkaar…

    Lees meer….

  • Najaarsweekend 2019

    Terug naar de jaren 80! Ondanks dat de meeste deelnemers zich de jaren 80 niet konden herinneren bleek iedereen er wel een nostalgisch gevoel bij…

    Lees meer….