Menu Sluiten

Week 1 2023

Op zondagochtend is Caro, 1 van onze kookstaf-leden, op pad gegaan richting het bos om de laatste groenten voor het diner bij elkaar te sprokkelen. Na de kennismakingspellen en zelfs na het diner was Caro nog niet teruggekomen in de kampschuur… Zelfs op de pyjama-disco was ze nog nergens te bekennen! Op maandagochtend kwam Caro helemaal verwilderd uit het bos terug! Ze was bijna opgegeten door een van de vleesetende planten! Om het goede nieuws te verwerken hebben we een fietstocht van 34KM afgelegd en onderweg hebben we geluncht met heerlijke pannenkoeken.

Op Dinsdag maakten wij een wandeltocht maar helaas is niet iedereen geslaagd in het speuren. Uiteindelijk is iedereen tóch aangekomen op de juiste locatie. Na een casino activiteit was het tijd voor een nachtspel! Vast getapet aan elkaar slopen onze deelnemers door het bos om zo voldoende lichtstaafjes te verzamelen. Gelukkig werden ze niet gevangen door de woekerplant! Op woensdag kwam zonnebloem Mark langs om ons te trainen tot echte verdedigers; we knutselde een pistool of pijl en boog en konden ons daarmee uitstekend verdedigden!

De donderdag startte we met een hele verstrooide fietstocht naar de stad. Na een lange boterhammen lunch en de nodige aankopen in het winkelcentrum zijn we teruggefietst naar de kampschuur waar een doolhof in de stal op ons stond te wachten. We baanden ons een weg door touwen en ontweken de lasers. Na levend bloemhandel zijn we op vrijdag het water wezen trotseren. Nu kunnen we ons op alle manieren verdedigen! Na een geslaagde bonte avond met afsluitende disco konden wij op zaterdag onze tassen weer inpakken om naar huis te gaan. Wat hebben wij een mooie herinneringen mee naar huis genomen!